torsdag 5 juli 2012

Vilda bebin

Igår var vi på ultraljud. Detta fantastiska, som är svårt att beskriva. Det är överväldigande att se bebisen, se hur hjärtat slår och händerna som rör sig. Barnmorskan gick igenom varje del, vi fick se hjärnan, hjärtat, urinblåsan, de pyttesmå fötterna... 

Det är en livig bebis där inne =) Han/hon fäktade med armarna, vände på sig och for runt. Det var svårt att få en bra bild, men vad gör det =)

Efter ultraljudet var jag helt slut. Magen växer men jag har ändå varit orolig att hon/han tog skada av magsjukan, en oro och anspänningar som släppte efter att jag fick se att allt såg bra ut. 

Vår lilla, vilda bebis =)

3 kommentarer:

Jenny sa...

Det märks att han/hon är släkt med Moa.:-) Det är så underbart med ultraljud, en fantastisk känsla när man får se den lilla människan inne i magen. Snart kommer du känna av bebisen varje dag också, så bara njut av graviditeten nu. Kram!

Sara sa...

Va härligt! Det är inte alltid man förstår va som egentligen gömmer sig där inne i magen, men när man ser ultraljudet så blir allt så verkligt. En väldigt speciel känsla :-)

Erika sa...

Åhh detta fantasktiska ultraljud, inte nog med att man får se att det verkligen finns nåt där inne som lever och mår bra, man har nästan kommit halvvägs till mötet med den lilla också =)

Så härligt att allt såg fint ut och att du inte behöver oroa dig.

Stor Kram Erika