lördag 19 februari 2011

Tre-rätters

Kvällen till ära bjöd vi på tre-rätters igår.
Vi började med en liten bruschetta

Gick över till Pastagratäng med ädelost

Och avslutade med blåbärspaj =)

Pastagratängen:
Till fyra personer behöver du
- 300g pasta (vi hade snäckor)
- 400g fläskfilé
- 3dl grädde
- 125g ädelost
- valnötskärnor
- smör

Koka pastan och låt den rinna av.
Salta och peppra fläskfilén. Skär den i bitar och stek det tills det nästan är färdigt.
Blanda pastan och grädden i en smord form. Vänd ner osten i små bitar, lägg sen i köttet och valnötterna och rör om.
Gratinera i ugnen på 225 grader tills pastan börjar få lite färg och köttet är färdigt.
Servera med sallad.
Klart!

Inga kommentarer: