lördag 13 oktober 2012

Helg

Om jag ska ha ett tema för den här helgen så är det I bebisens tecken. Igår efter jobbet hämtade pappa mig och vi begav oss till Enköping. Innan vi lämnade Stockholm åkte vi förbi Bebislandet och synade deras sortiment, men höll oss och köpte inget.

Väl i Enköping bytte jag pappa mot mamma och åkte och hälsade på Erika och Inez som är i stan. Vi åt god middag och myste med gosig bebis =) Det var en väldigt trevlig fredagskväll! Erika var dessutom jättesnäll att låna mig Inez urväxta kläder, så ihop med de kläder jag fick av Jenny har jag ett väldigt bra start-kit!

Finaste Inez

Idag har jag tillbringat större delen av dagen med mamma. Förutom att prata en massa över en trevlig lunch var vi naturligtvis tvungna att kolla in Enköpings utbud av barnkläder (jo, vi längtar nu =) ). Jag har hittills mest klämt och känt, men idag kunde jag inte hålla mig längre, så det blev en liten overall och ett par raggsockor.

Jag kunde inte låta bli...
I morgon fortsätter vi i samma tema, jag och Martin ska nämligen på mässan UnderBARA barn i Älvsjö =)

2 kommentarer:

Jenny sa...

Längtar också, är så nyfiken på vad det är för en liten person därinne i din mage.:-) Jättefin overall, det är så kul att köpa bebissaker. Kram kram!

Bra Balans sa...

Så söta kläder! Jag och farbror Bruce längtar också, ska bli väldigt spännande att få träffa och lära känna er lilla krabat :) Kram!