tisdag 9 april 2013

Tänk vad sömn och sol kan göra!

Vaknade av en pratande Tuva tidigt, tidigt i morse men vi båda lyckades somna om och när vi sedan blev väckta halv 8 så var vi (relativt) pigga.

Morgonen blev ännu bättre när solen sken in i lägenheten och det var alldeles vårigt utanför.

Vi tog oss till Hornstull där vi mötte Martin. Han tog Tuva medan jag var hos tandläkaren. Därefter gick vi över till Liljeholmen. En viss fröken vill inte ligga i vagnen när hon inte är trött, vilket innebar att Martin fick bära henne och jag köra en tom vagn. Hm, är det så att vi curlar henne redan?

Väl där hälsade vi på på Martins jobb och lunchade med en av hans kollegor. Mycket trevligt.

Sedan hem igen, grädda våfflor och nu är det snart kväll. Solen skiner fortfarande och vittnar om plusgrader även i morgon. Det ser vi fram emot!

Hoppas ni har en trevlig dag!

3 kommentarer:

Hanna Lans sa...

Jag kunde aldrig ha liggvagn till sonen. Jag hade en sådan där sittvagn där man kan fälla ner sitsen så att det blir halvliggande. (Nej, ingen läskig Bugaboo.) Gud nåde mig om jag försökte fälla bak ryggstödet om han inte sov! Jag kommer så väl ihåg att han satt upp redan som fyramånaders i den där sitsen och svajade i sin sele. Men trillade gjorde han aldrig. Herregud, vad man fixar och trixar när de bestämmer hur de vill ha det. :)

Andra intryck sa...

Hehe, vad man håller på, men allt för att slippa gråt och skrik... Han verkar ha blivit en trygg och självständig kille ändå, så vi fortsätter bära, sätta henne upp eller vad det nu är som krävs.
Ps. 80% av de jag möter på mina promenader har en bugaboo, skojar inte

Hanna Lans sa...

Jag veeet ... Herregud, hur tänker folk? Samma ställning för barnets rygg och ben hela dagarna, hur bra kan det vara? Särskilt trevliga att putta är de inte heller. Så fort det kommer en liten sten så kärvar det.