tisdag 9 juli 2013

Mallorca

Det är full fart så här i semestertider. Igår kväll kom vi hem från en härlig vecka på Mallorca. Det är så fantastiskt vackert där med det klarblåa vattnet och de enorma bergen med alla citronträd. Vi var i Deia mestadels av tiden, en dag åkte vi in till Palma (bra shopping!) och en dag åkte vi till Soiier.

Det var första gången Tuva flög och det klarade hon med bravur. Resan dit gick sent på kvällen så hon somnade innan vi hann lyfta och vaknade först när vi hade landat. På hemvägen somnade hon när vi lyfte, sov en timme och var sedan pigg och glad hela resan fram till nedstigningen. Då måste det ha gjort ont i öronen för hon skrek som en stucken gris, stackarn. Väl nere på fast mark var hon glad igen.

Vi har ätit väldigt gott, druckit gott, läst, skrivit, gått promenader, jag har backtränat hela två gånger men mest har vi bara slappat.

På väg!
I Deia
Små badfötter

Busar med mormor på stranden

Med pappa på terrassen

Hänger i Palma

Med morfar

Sådan mor sådan dotter...

I kväll åker vi vidare till Småland, så kan tyvärr inte lova något bättre bloggande kommande vecka heller. Det får bli en nystart när vi är tillbaka igen.

Hoppas ni alla har en fantastisk sommar!

2 kommentarer:

Lovable sa...

Åh, Mallorca, Gud så mysigt! Vilka härliga bilder. :-) Enjoy Småland nu! Kram Helena

Bra Balans sa...

Fantastiska bilder! Vad härligt ni verkar ha haft det, och konstigt vore det väl annars :) Hör av er när ni är tillbaka i Stockholm så hittar vi på nåt tycker jag :) Kram