torsdag 26 september 2013

Bokmässan och första arbetsdagen på 10 månader

Idag drog den igång, Bokmässan. Jag hade väldigt gärna varit där, men istället slukar jag alla blogginlägg och bilder på facebook och instagram som jag kan hitta, det fungerar det med :)

Från och med idag börjar jag jobba två gånger i veckan. Det var kul att vara tillbaka, men jag har nog aldrig skyndat mig hem så fort som jag gjorde idag. När bussen inte kom på 20 minuter höll jag på att bli tokig, all denna dyrbara tid som jag tillbringade väntandes när jag kunde ha varit hemma med Tuva!

När jag kom hem nästan hoppade hon upp i famnen på mig och riktigt kluckade av skratt, det välkomnandet var värt all väntan i världen.

Härliga busunge
I morgon kommer Tuvas farmor Ingela, Mats och hennes gammelmormor och gammelmorfar på besök, det ser vi väldigt mycket fram emot!

6 kommentarer:

Anneli Stålberg sa...

Du lever mitt i det bästa livet som finns, tillsammans med din lilla gullunge och fina familj. Bokmässan finns kvar och när du är redo så ska vi uppleva den ordentligt.
Kram!

Ida sa...

Oh hoppas det gick bra och jobba ! Mysigt att det är ett kärt välkommnande när du är hemma igen.. :)

kram

Anonym sa...

Vilken liten guding :)! Förstår att du längtar hem till den där sötingen. Jag har heller inte varit på bokmässan och gjort precis som du. Läst bloggar och häng med på fejan. Någon gång ska jag dit. I år funkade det helt enkelt inte.

Kati sa...

Vad gulligt. Förstår känslan av att ha bråttom hem.

Bra Balans sa...

Vilken pillemarisk min, man riktigt ser buset i ögonen på henne :) Skönt att jobbet kändes kul, men förstår verkligen att du längtade hem till henne :) Kram

sara sa...

Jäkla buss! Men vilket härligt välkomnande- riktig kärleksbomb! :-) Ser såååå mycket fram emot den 23 oktober!!