fredag 30 november 2012

40 veckor

Today is the day. Eller inte. Det blir ett decemberbarn, lika mysigt det =) Om det inte sätter fart snart, är ju faktiskt hela 14 timmar kvar på den här dagen!

Här fortsätter det snöa, Martin arbetar hemifrån idag så jag har lite sällskap. Ska ta mig ut på en kortare promenad vid lunch för att få massa tidningar av en fin vän, annars blir det att mysa hemma hela dagen.

Trevlig fredag och sista november!


4 kommentarer:

Hanna Lans sa...

Min son var "klar" den 30 november, men jag blev igångsatt och fick honom den 17e december. Tycker lite synd om honom för detta, även om varken han eller jag kunde göra något åt det hela. Men födelsedag idag hade helt klart varit att föredra.

*Sorteras under värdelösa saker folk säger till höggravida kvinnor*

Håller tummarna för att du slipper gå över tiden alltför mycket. Det suuuuger!

Andra intryck sa...

Hanna: Haha, jo men tyvärr kan man inte välja. Promenader verkar bidra sådär anser jag än så länge, men ska ut på ytterligare en idag bara för att. Decemberbarn är ju trots allt lika goa som novemberbarn =)

Hanna Lans sa...

Alla bebisar är lika goa oavsett månad! Men den mamma som slipper ha dåligt samvete resten av livet för att barnet fick födelsedag för nära julen, hon är en lugnare mamma i december. Dagens sanning. (Hannas sanning.)

Jag skottade snö tills jag låg avsvimmad på trottoaren (eller nä, inte riktigt, men du fattar) men inte satte det igång ändå. En rejäl sup och ett ligg är tydligen den bästa medicinen. Men, orka liksom ...

Bebisen blir lika go och efterlängtad oavsett födelsedag. Bebisar, vad fantastiska de är!

Andra intryck sa...

Hm, bra tips men skotta snö blir det inte. Inte heller tänker jag tvätta fönstren, möjligtvis försöker jag mig på dammsugning ;)
Jo, inte så kul att fylla så nära jul kanske, men bättre än på själva julafton iaf.