onsdag 28 november 2012

Nervositeten

Fram till igår kväll har jag varit lugn som en filbunke. Så råkade jag slå på nyheterna och det var en lite mindre rolig nyhet om förlossning (tänker inte gå in på den här, då jag försöker radera informationen ur mitt huvud) och genast fick jag ont i magen och hade svårt att somna. Några avsnitt senare av How I met your mother tillsammans med Martin sov jag sedan som en stock och var endast uppe två gånger i natt, rekord!

Idag är nervositeten borta, jag känner mig väldigt lugn inför det som komma skall och så väldigt redo!  Nu är det förväntan och otålighet som uppfyller mig istället. Men den som väntar på något gott... =)

Mamma är här idag igen, vi ska trotsa vädret och gå en promenad, vad gör man inte för att det ska sätta igång liksom?

Ni får ha en riktigt härlig onsdag!

5 kommentarer:

Sara sa...

Hua! Jobbigt det där när man råkar höra nåt man absolut inte vill höra om den stundande födseln. Försöker också undvika allt som ger en negativ bild av det men det är inte alltid man kan undgå det.
Men "How I met you mother" är bra botemedel mot det mesta! :-)

Kram vännen

Bra Balans sa...

Tråkigt att du skulle råka se nåt som gjorde dig så nervös. Men skönt att det verkar gått över nu, och att förväntan återigen tagit överhanden :) Det som Daniel hade på armen var för övrigt en klocka som är laddningsbar. Du vet, han och hans gadgetar hela tiden som han testar via jobbet. Sjukt ful klocka hur som helst enligt mig haha. Kram!

Jenny sa...

Det är så typiskt att sånt visas precis nu, men det är bara att försöka glömma (även om jag vet att det är svårt). Hoppas promenaden gjorde susen och att värkarna snart sätter igång. Vi är sååå förväntansfulla.:-) Kram!

Andra intryck sa...

Sara: Ja, det var inte det jag ville höra. Har försökt att verkligen tänka positivt vilket försvåras avsevärt när negativ information kommer emot en. Men jag glömmer det och ser positivt på det igen, det här är ju någonting fantastiskt!

Issa: Ja, typiskt, men får försöka glömma det. Haha, Martin gissade det. Nja, snygg var den inte ;)

Jenny: Det blev en lång promenad, märker snart om det hade någon påverkan ;)

Anneli sa...

Det är så spännande och det kommer att gå utmärkt!