torsdag 22 november 2012

Men nu då?

Över natten åkte jag på förkylning och ont i halsen så idag har jag vilat hela dagen. Under en timme på eftermiddagen hade jag ork att läsa igenom de sista kapitlen som jag skrivit (yey!) så nu är det bara att fortsätta med resten! Om det nu vore så bara... Inser att jag inte riktigt vet vart jag vill komma så måste nog skriva ned hur tankegångarna går så jag får klarhet i hur jag ska fortsätta. Det får dock vänta tills jag mår så pass bra att jag orkar, nu måste jag först tanka energi till mig själv och den stundande förlossningen.

Längtan har växt sig väldigt stark de senaste dagarna, är så nyfiken och förväntansfull på det som komma skall. På ett sätt är jag glad över att det inte har satt igång ännu, vill gärna bli frisk först, men samtidigt vill jag bara att det ska börja så att vi får träffa den lille...

5 kommentarer:

Hanna Lans sa...

Jag tog en hel helg då jag bara skrev ner vad varje kapitel handlade om och sedan tog bort allt onödigt. Det blev SÅ mycket bättre, men är ännu inte klart. Nästa roman ska jag skriva synopsis till, definitivt.

Vi som läser längtar också tills din bebis har kommit ut! Det är så himla häftigt att vi kan g-ö-r-a människor!

Sara sa...

Längtar också tills din lilla kommer ut så vi får se vad det är för filur som gömt sig där inne i alla dessa månader :-)

Anne Jonsson sa...

Vila dig frisk, det låter som en bra idé. Förlossning kommer nog att kräva all energi så att samla på sig lite av den varan är inte fel. Kanske fortsättningen på ditt manus liksom kommer till dig m du vilar och hämtar kraft, ibland behövs bara det :-)
krya på dig!

Ida sa...

krya på dig tjejen !

Jenny sa...

Krya på dig!! Vi längtar också väldigt mycket efter lilla kusinen, är så spända. Kram!