söndag 4 november 2012

Helgen so far

Jag har en fullspäckad och fantastisk helg, social kan man sammanfatta den.

Den började i fredags med god middag hos Karin i Uppsala. Vi fick se hennes fina lägenhet och satt och pratade fram till 23 då det var dags för mig att ta tåget hem.

Hemmagjorda burgare!

Igår fortsatte den med, förutom vila på dagen, födelsedagsmiddag hos Clara. Även där bjöds det på fantastiskt god mat och jag träffade människor som jag inte sett på evigheter, bland annat en tjej som jag spelade tennis med när jag var 12(!).

Innan födelsedagsmiddag. Är det inte fascinerande hur stor magen kan bli? Eller att det ligger en bebis där? =)

Emellan festligheterna hann jag tänka några tankar extra på de som inte finns här längre. Det är otroligt stämningsfullt på kyrkogårdarna den här helgen så jag är glad över att jag gick dit och fick en stund för mig själv och mina tankar.

Stämningsfullt

2 kommentarer:

Bra Balans sa...

Gud vilken snygg tunika/klänning! :)

Anna-Lena sa...

VI HAR ETT LÅN TILL DIG ANSÖK OM ETT IDAG OCH VAR GLADA VI ÄR HELA FÖR DIG FR ALLA LÅNTYPER kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com
Hej Behöver du ett snabbt lång- eller korttidslån med en relativt låg ränta så låg som 2%? Vi erbjuder företagslån, personliga lån, bostadslån, autolån, studielån, skuldkonsolideringslån etc. oavsett din kreditvärdighet.
Personliga lån (säkra och osäkra)
Företagslån (säkra och osäkra)
Konsolideringslån och många fler.
Kontakta oss för mer information om låneerbjudande så löser vi ditt ekonomiska problem du har ditt lån inom 6 -12 timmar. kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com
Vi har ett lån till dig