Vi började med en liten bruschetta
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiXf-PeAVbte5z-cYIoqgenr2G6YUEU62JwkD8g-0jRg-DkmBTTC3nNOkzqSNy4M6fDBkktAZ60-BHYzqRzzYe5coKCr-n20s-0FUdxgCjoB-sEnlzyR_sP932VPl6EgS20Nn4B_7uDtVA/s320/bruschetta.jpg)
Gick över till Pastagratäng med ädelost
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgM4pzUy-03LLquiaImaM7Ed1ZJwYraYdncYD7qZaaIv9bRjGqpx8XqVzC4KoqtCRTSrGFvR9kOFW-fWM9Fds1hezv38HCoIbQ5IwEeJJxiiBw1djkXVbrnnDsay3gLeSfcFwk8cXlIthI/s320/pastagrat%25C3%25A4ng.jpg)
Och avslutade med blåbärspaj =)
Pastagratängen:
Till fyra personer behöver du
- 300g pasta (vi hade snäckor)
- 400g fläskfilé
- 3dl grädde
- 125g ädelost
- valnötskärnor
- smör
Koka pastan och låt den rinna av.
Salta och peppra fläskfilén. Skär den i bitar och stek det tills det nästan är färdigt.
Blanda pastan och grädden i en smord form. Vänd ner osten i små bitar, lägg sen i köttet och valnötterna och rör om.
Gratinera i ugnen på 225 grader tills pastan börjar få lite färg och köttet är färdigt.
Servera med sallad.
Klart!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar