tisdag 28 augusti 2012

Trötter

Strålande solsken och jag borde vara på gott humör men jag är alldeles för trött för det. Sprang på toa tre gånger i natt och sista gången, vid 5, var det en bebis som var pigg och höll mig vaken med ett ihärdigt sparkande. Mysigt iofs men jag hade lite svårt att uppskatta det just då.

Dessutom drömmer jag massor om döden, what's up with that?! Hitills har både familjemedlemmar och vänner fått sätta livet till. Det är inte vad jag kallar en god natts sömn!

5 kommentarer:

Lovable sa...

Konstiga drömmar hör väl till vanligheterna när man är gravid av vad vänner berättat. Själv kan jag ju omöjligt sova dagarna innan fullmåne. Kanske har din bebis samma problem? :-) Hoppas du får en lugn dag och kan sova bättre i natt! Kram Helena

Sara sa...

Om jag inte minns fel så betyder drömmar om döden att det sker förändringar i ens liv- och det stämmer ju ganska bra får vi väl säga :-)

Andra intryck sa...

Helena: Jo, kanske är det så. I natt lär jag dock sova som en klubbad säl, oavsett om det sparkas eller inte =)

Sara: Större förändring än så här blir det nog inte, så det är ju sant =)

Jenny sa...

Kan trösta dig med att bebisen inte sparkas lika mycket i slutet av graviditeten då det börjar bli trångt i magen, men de nattliga toabesöken kommer nog tyvärr att fortsätta förstöra din nattsömn. Man drömmer väldigt mycket och väldigt konstigt mot slutet, det är fullt normalt.:-) Kramar!

Andra intryck sa...

Jenny: Det är väldigt trevligt med sparkar så de har jag inte något emot :) Toalettbesöken får jag vänja mig vid, ser det som övning inför framtiden ;) Kram!