måndag 31 december 2012

Nyårsafton

Så är den här, sista dagen på 2012.

Jag har alltid gillat nyårsafton; dagen tillbringas med goda vänner, extra lyxig mat står på bordet, det finns en förväntan i luften som inte finns någon annan dag på året och alla förutsättningar finns för att börja om, vända blad.

Det är samma känsla som att köpa ett nytt anteckningsblock eller kalender, någonting oförstört som ska fyllas med innehåll.

Trots att jag inte har lyckats hålla ett nyårslöfte ett enda år, fortsätter jag att sätta upp dem. De ger en känsla av att året ligger i mina händer, att jag kan påverka det som sker. Det är som att sätta upp mål, vet du inte vart du ska så vet du heller inte hur du tar dig dit.

Så innan vi packar bilen och beger oss till nyårsfirandet kommer jag att skriva ner mina löften, sätta dem någonstans där jag ser dem och göra mitt bästa för att i år uppfylla dem.

Jag hoppas att ni alla får en fantastisk kväll och ett gott nytt år! Vi ses 2013!

3 kommentarer:

Hanna Lans sa...

Gott nytt år till dig och din familj!

Anne Jonsson sa...

Absolut ses vi nästa år!!! Jag kan tipsa dig om ett nyårslöfte som är väldigt lätt att hålla: Jag brukar lova att jag absolut inte ska åka Vasaloppet! Och det har jag hållit varenda år :-)
GOTT NYTT ÅR!!!!!!

Andra intryck sa...

Hanna: Gott nytt år!

Anne!: Haha, det var ett bra nyårslöfte!