lördag 19 januari 2013

En ny dag

Efter alla känslor igår är jag idag slut på ett sätt jag inte varit på väldigt länge. Det var en väldigt fin begravning med en fantastisk präst. Efter minnesstunden samlades många vänner hemma hos oss för att minnas och umgås. Det var ett fint slut på en oerhört känslomässig dag.

Idag åker jag, Tuva och min mamma till min mormor. Det kommer bli speciellt att se mormor med Tuva, hennes barnbarnsbarn.

6 kommentarer:

enligt O sa...

Begravningar är hemska, men fyller verkligen en funktion mitt i sorgen. Sköt om dig!

Har förresten tänkt gå skrivarkurs i maj i Sthlm för Lisa Bjärbo och Johanna Lindbäck. Har du sett? http://slutases.blogspot.se/2013/01/skrivarkurser-har-var-det-skrivarkurser.html

Andra intryck sa...

Tack, det var en väldigt fin begravning så vi kommer ha väldigt fina minnen vilket hjälper.
Jag gick deras skrivkurs förra året, den var riktigt bra! Får se om jag går denna, annars kanske vi kan ses ändå? Skulle vara kul!

enligt O sa...

Den i maj är en fortsättningskurs som lät bra. Lite annorlunda mot andra kurser jag gått. Annars kanske vi som sagt kan se ändå.

Camilla Svensson sa...

Hej Emmelie! Av en slump trillade jag in på din blogg. Vilka fina bilder på stumpan, så söt. Fredagen var fruktansvärd så mycket känslor på samma gång :( kände mig helt slut igår när jag satte mig på tåget upp till Norrland.

Jag kommer ner i mars då måste vi ses under roligare omständigheter.

Många kramar Camilla

Anonym sa...

Fint med fyra generationer. Ta vara på tiden.
Bra att dagen igår ändå blev fin och att ni gemensamt kunde dela det som hänt efteråt på ett fint sätt.
Take care!

Andra intryck sa...

Camilla: Det var kul att se dig igen, även om det var under så tråkiga omständigheter. Det kommer dröja innan vi tar oss upp till dig så hör av dig när du kommer till Stockholm igen!

Helena: Det var så fint att få se dem tillsammans, inte så ofta vi träffas. Tack, det blev en fin dag trots allt.