måndag 19 november 2012

Som att skolka

Idag har jag varit hemma, min första dag som mammaledig, och det känns som att jag skolkar. Jag har gjort precis det jag har känt för, först läste jag igenom några kapitel och antecknade det jag ska ändra, sedan läste jag en stund och sedan var det dags för ultraljud.

Jag var en aning nervös inför ultraljudet men allt såg bra ut och det verkar inte vara en speciellt stor bebis där inne, lite över 3100g uppskattade läkaren vikten till, så det var skönt. Vi fick en bild av hur han/hon ser ut och det är en söt liten varelse vill jag lova =) Nu längtar vi om möjligt ännu mer!

I morgon ska jag fortsätta läsa igenom de skrivna kapitlen och förhoppningsvis komma på hur jag ska fortsätta berättelsen. Är det fint väder försöker jag mig nog på en promenad, vad gör man inte för att förkorta väntetiden?

6 kommentarer:

Jenny sa...

Det är en jättefin, liten bebis som snart kommer ut, förstår att ni längtar ännu mer nu. Tyckte bebisen var väldigt lik dig.:-) Kram!

Anne Jonsson sa...

Så spännande med en liten bebis. Är det ditt/ert första barn? Vilken härlig ledighet du har framför dig..kanske du orkar med lite skrivande mellan blöjbyten och amning? Så roligt att få se den lilla prinsen/prinsessan på bild på ultraljudet. Då blir det hela ännu mer verkligt.
NK´s julskyltning är verkligen fin. Jag tycker om att gå i Gamla Stan och särskilt Stortorget nu så här i adventstider och särskilt på skyltsöndagen... likaså Skansen tycker jag är mysig i advent.

Anneli Stålberg sa...

Jag förstår att ni längtar! Snart är det dags :)

Sara sa...

Låter som en härlig dag :) Mysigt att få se den lille/a igen, förstår att ni längtar!
Kram på dig

Bra Balans sa...

Åh, så mysigt att ni fått se er lilla son/dotter igen och det är klart att han/hon är söt! Går ju inte annat med såna fina föräldrar :) Inte långt kvar alls nu ju, så spännande! Kram

Andra intryck sa...

Jenny: Ja, nu börjar dagarna bli långa ;)
Martin tycker också att han/hon var lik mig, jag tycker nog att bebisen var lik Martin =)
I morgon får det bli en promenad så vi skyndar på detta (om det är möjligt), idag hanns det inte med med lussebaket och allt och nu är det lite mörkt. Men i morgon!
Kram!

Anne: Ja det är första så det är väldigt spännande =) I morgon får det bli en lång promenad, dock inte så lång som till Skansen =)

Anneli: Bara tio dagar till beräknat, men för min del får det gärna hända lite tidigare ;)

Sara: Så kul! Nu fick vi se 3D-bild också, kusligt att det kan bli så verkligt! Men så roligt förstås =)
Kram!

Issa: Gullig du är! Räknar dagarna...
Kram!