tisdag 27 november 2012

Tiden den går

Nu har jag varit hemma i lite mer än en vecka och trots att jag nu tycker att det är dags för bebis att anlända har jag inga problem med att få tiden att gå. Jag skriver, lagar mat, ser på TV, läser, packar upp en blöjtårta (Issa, vilket jobb du har lagt ner! Älskar elefanten, superfin), sorterar bland papper, fikar, läser bloggar, tvättar, går promenad, vilar, etc etc.

Om vädret blir bättre idag får det bli en lååång promenad, annars ska jag umgås med mamma som kommer i eftermiddag.

Trevlig tisdag!

6 kommentarer:

Bra Balans sa...

Haha, var inne här vid typ kvart i och då hade du inte skrivit något så jag var bara tvungen att messa och kolla läget ;)
Hehe, ja det gick åt en heeeel del gummiband till den där tårtan vilket du nog märkte ;) Men det var riktigt skojigt att göra den. Roligt att du gillar elefanten, lite kul att öronen prasslar tycker jag. Hoppas allt är fint och att du och din mamma får en mysig eftermiddag. Kram!

Sara sa...

Låter mysigt Emmelie! :-)

Anne Jonsson sa...

Alltså visst äääääär det jobbigt när man bara går och väntar på att den lille/a ska komma ut! Men jag tycker du gör helt rätt och myser på hemma under tiden, den där mystiden för dig själv blir nog en aning begränsad sedan när klimpen behagar komma :-)
Så kul att umgås med mor, min mor kommer till oss i morgon och hjälper till med julpyntet och julstädningen och så har vi alla - 6 - barn hemma i helgen, fullt hus!!!

Ida sa...

Hejsan..

Jobbigt det här med bloggen nu, så fort du inte skriver tror jag du åka till BB.. ;) så himla spännande att den lille snart kommer ut.. !!

Tänk vad ni måste längta!

Kram

Lovable sa...

Nu är det fullmåne imorgon torsdag och då kan det börja röra på sig på bebisfronten- dessutom är det en förmörkelse, de räknas som tre gånger så starka som en vanlig fullmåne. Om det i vanliga fall startar många födslar att det är fullmåne, kan du ju gissa hur det ser ut imorgon... Stort lycka till och ja, jag gissar fortfarande på en pojke nu! :-) Kramar Helena

Andra intryck sa...

Issa: En hel del gummiband var det ;)

Sara: =) Snart är du mammaledig!

Anne: Sex barn, så roligt! Ja, försöker njuta så mycket osm möjligt, men svårt att göra annat än tänka på det som komma skall=)

Ida: Haha, ja det är bloggen som kommer avslöja när den lille gör entré

Helena: Det här med fullmåne och förmörkelse låter väldigt spännande, ska bli kul att se om det påverkar så pass att vi får ta oss till BB. Så roligt att du kan så mycket om astrologi, jag vill gärna lära mig mer själv.