måndag 3 september 2012

Kvällsrutin

Sedan någon vecka tillbaka har jag försökt få in en kvällsrutin som jag verkligen gillar. Efter jobbet och fram till klockan åtta på kvällen får jag göra allt det som måste göras; laga mat, äta, ta ur diskmaskinen, gå en promenad, vad som helst. När klockan närmar sig åtta gör jag en kopp te, tänder ljus, plockar fram mina anteckningar, sätter mig framför datorn - och skriver. 

Hittills har jag lagt till några scener, skrivit några scener, skrivit om, tagit bort och tänkt ett steg till. Ju oftare jag sätter mig framför datorn och tittar på texten, desto mer sugen blir jag på att fortsätta. 

Svackan är över för den här gången, nu är det full fart framåt som gäller!

5 kommentarer:

Anneli Stålberg sa...

Härligt! Lycka till med fortsättningen!

Andra intryck sa...

Anneli: Tack!

Lovable sa...

Härligt vännen! Det gav lite blodad tand det där att se författare in action på mycket lyxigt, glamoröst releaseparty, eller hur? (Där vi ska vara om ett år, with baby! ;-)) Kramar Helena

Andra intryck sa...

Lovable: Verkligen! Inspiration på hög nivå =)

Pernilla Alm sa...

Fram till 20 får jag ta hand om barnen. Efter 20 disk, tvätt och allt det där. Sedan får jag skriva. eller dö i sängen av trötthet.

Ja. Jag är avundsjuk. Men snart är du i samma båt som jag. ;) He he.

OCH HÖGRE MAKTER - jAG VILL HA DET SÅ HÄR. jAG VILL HA DE DÄR BARNEN SOM ÄR VAKNA OCH UNDERBARA. Men jag behöver fler timmar på dygnet. Eller knark så jag inte behöver sova.