måndag 24 september 2012

Utmaning

För en tid sedan blev jag utmanad av Annelie att berätta åtta saker om mig själv. Lättare sagt än gjort, men här kommer de:

1. Jag har extremt dåligt lokalsinne. Innan jag fick en telefon med google maps fick jag då och då ringa Martin när jag var ute på promenad - för att få direktioner hur jag tog mig hem.
2. Gymnastik, och speciellt truppgymnastik, var en stor del av min uppväxt. Jag har både tävlat och varit ledare, någonting jag fortfarande kan sakna.
3. Trots att jag är relativt omusikalisk har jag både tagit sånglektioner och spelat piano.
4. Min första skrivkurs gick jag när jag var 12 år. Den anordnades av Enköpings stadsbibliotek och lärare var Dan Larsson.
5. När jag var yngre hade jag en katt som hette Mirran. En morgon trodde jag att hon fångat möss och släpat in under min säng, i själva verket hade hon fött tre stycken kattungar...
6. Jag har även haft en kanin och en sköldpadda (som vi gav bort efter en vecka).
7. Sedan jag som sjuåring började skriva dagbok har jag hunnit skriva 13 stycken.
8. Hm, vad mer... Jo, jag har varit en riktig samlare. Både bokmärken, servetter och suddgummin har jag samlat på. Suddgummin hade jag över 300 stycken när jag äntligen tröttnade.

Jag är osäker på vilka som redan har fått utmaningen, men jag skickar den vidare till Lovable och Trying to follow my dreams.

3 kommentarer:

Anneli Stålberg sa...

Tack för utmaningen! Vad roligt att få veta lite mer om dig : )

A sa...

Äntligen, som jag gått och väntat ;)

Bra Balans sa...

Vilken kul utmaning, väldigt roligt att få veta mer om dig :)